ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γάμος

Amaltheia Catering

Γάμος

Το βασικό χαρακτηριστικό του χώρου δεξιώσεων, είναι η κάλυψη του catering, αποκλειστικά από την εταιρεία Amaltheia Catering. Ο χώρος της δεξίωσης έχει την υποδομή ώστε η προετοιμασία και η παραγωγή των μενού που θα επιλέξει ο πελάτης μας, να γίνεται αποκλειστικά στον ίδιο χώρο της δεξίωσης.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε τη δική σας δεξίωση με τις ακόλουθες υπηρεσίες .

Menu επιλογής σας

Bar & Coctails

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με φόντο τον Σαρωνικό, με το κυκλαδίτικο στοιχείο να κυριαρχεί στον χώρο της δεξίωσης, παρέχουμε είδη αλκοολούχων ποτών και κοκτέιλ. Η χρήση του bar και των κοκτέιλ, παρέχεται με επιπλέον χρέωση.

DJ, Φωτισμός και Μουσική

Αποκλειστικός συνεργάτης παρέχει στον χώρο της δεξίωσης τον dj του γάμου σας και την ηχητική κάλυψη σε ολόκληρο το χώρο. παρέχουμε στους πελάτες μας, επιπλέον επιλογές, όπως ειδικό φωτισμό πίστας (robot), προβολή φωτογραφιών και video μέσω προβολέα (projector).

Διακόσμηση – Στολισμός

Συνεργάτης μας έχει μελετήσει και παρέχει στους πελάτες εάν το επιθυμούν, ειδικές προτάσεις διακόσμησης τραπεζιών που ταιριάζουν απόλυτα στον παραθαλάσσιο περιβάλλον μας και προτάσεις στολισμού σημείων περιβάλλοντος χώρου

Πυροτεχνήματα

Αποκλειστικός συνεργάτης μας που εξειδικεύεται σε κάθε είδους πυροτεχνήματα, παρέχουμε στον πελάτη εάν το επιθυμεί, ένα show πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ , που θα κάνει τη βραδιά αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Private Room

Σας παρέχουμε έναν χώρο για προσωπική χρήση του ζευγαριού καθ’ολη τη διάρκεια της βραδιάς το οποίο περιέχει κλιματισμό και μίνι καθιστικό με καθρέφτη. επίσης προσφέρεται για την φύλαξη δώρων από τους καλεσμένους σας η προσωπικών σας αντικειμένων

Πρόσβαση Στην Παραλία

Ο χώρος μπορεί να διαμορφωθεί και να διακοσμηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού

Lounge Area

Δυνατότητα διαμόρφωσης μίνι καθιστικών και χώρων χαλάρωσης με έπιπλα που σας τα παρέχει η εταιρία μας amaltheia catering

Photo Booth

Μπορείτε να απαθανατίζετε selfie φωτογραφίες μόνοι σας η και με τους φίλους σας με συνεργαζόμενη εταιρεία

Eνοικίαση Aυτοκινήτου

Δυνατότητα ενοικίασης πολυτελούς αυτοκίνητου για τη μεταφορά του ζευγαριού

Πρόσβαση Αγοράς

Υπάρχει εύκολη πρόσβαση για αγορά καπνού , ψιλικών και άλλων αντικειμένων όλο το 24ωρο που πιθανόν χρειαστείτε κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

Προσωποποιημένη Ιστοσελίδα Δεξίωσης

Σας δημιουργούμε μία Online παρουσίαση της δεξίωσης σας με δικό σας υλικό και χάρτη πλοήγησης στο Αμάλθεια.

Parking

με χωρητικότητα 200 θέσεων με υπηρεσίες παρκαδόρων από το αμάλθεια και προσβάσεις ΑΜΕΑ.