ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Προφίλ

Η Ιστορία μας

Αμάλθεια

Λίγα Λόγια

Για Την Εταιρεία Amaltheia

Η εταιρεία Amaltheia Catering, με δεκαετή πορεία στο χώρο της εστίασης και του catering, με εξειδίκευση στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, από το 2009 και μετά, έχει και τον δικό της πολυχώρο δεξιώσεων ( χειμερινό – φθινοπωρινό – καλοκαιρινό ) για όλες τις εποχές, για δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, πάρτυ γενεθλίων, εταιρική εκδήλωση ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, στα νότια προάστια, στη παραλία της Βάρκιζας, το Amaltheia The Place

Ένας χώρος χτισμένος πάνω στο κύμα, “παντρεύει” θέα, θάλασσα και μοναδική αρχιτεκτονική. Με τις προσωπικές μας αισθητικές παρεμβάσεις και φροντίδα για το χώρο δημιουργείται το ιδανικό σκηνικό, έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να κάνετε πραγματικότητα την ημέρα των ονείρων σας.

Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία Και Οι Αρχές Μας

Είμαστε κοντά σας και μπορούμε να λειτουργούμε με ταχύτητα και συνέπεια σε μικρές ή μεγάλες δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης. Για εμάς δεν υπάρχει διαφορά μικρό ή μεγάλο, σημαντικό ή ασήμαντο. Η προετοιμασία, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ποιότητα, η ξεχωριστή πρόταση, η συνέπεια, είναι αυτά που θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι για την επιλογή σας.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Κάθε πελάτης, διαφορετικός. Θα δουλέψουμε μαζί του και το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ταιριάζει στα θέλω του και τις ανάγκες του. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, εμείς είμαστε στη διάθεσή σας με προτάσεις που μπορούν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο.

Η επιλογή είναι δική σας. Δικός μας είναι ο επαγγελματισμός για μία ξεχωριστή δεξίωση γάμου, βάπτισης ή γενεθλίων, μοναδική και ολοκληρωμένη.

Ελληνική Μυθολογία

Η Ελληνική Μυθολογία Σχετικά Με Την Αμάλθεια

Η Αμάλθεια είναι η τροφός του θεού Δία, μια σημαντική παρουσία μέσα στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Η λέξη Αμάλθεια σημαίνει τη μη στέρηση [<α(στερητικό)+ μάλθος (στέρηση)] δηλαδή γενναιοδωρία.

Το κέρας της Αμάλθειας είναι το δοχείο που προσφέρει την αφθονία των αγαθών και της ευημερίας.

Ο μικρός Δίας κινδύνευε από την μανία του πατέρα του Κρόνο, ο οποίος έτρωγε τα παιδιά του. Με στόχο να γλιτώσει ο γιός της, η μητέρα του Ρέα τον διέσωσε φυγαδεύοντάς τον στο Ιδαίο Άντρο, σε μια σπηλιά στο βουνό του Ψηλορείτη, στην Κρήτη. Εκεί τον εμπιστεύτηκε στην Αμάλθεια, η οποία τον φρόντιζε με αγάπη, και τον έθρεφε με γάλα και μέλι, ώστε αυτός μεγαλώνοντας να διεκδικήσει και να αποκτήσει την εξουσία του από τον πατέρα του ως κυρίαρχος του κόσμου.

Σύμφωνα με έναν όμορφο μύθο κατά το παιχνίδι που έκαναν ο μικρός Δίας και η Αμάλθεια, ο θεός κατά λάθος έσπασε το κέρατό της. Τότε στεναχωρήθηκε πως έκανε κακό στην τροφό του και για αυτό με την θεϊκή του δύναμη και σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης όρισε αυτό το κέρας να παρέχει αφθονία και να είναι πάντα γεμάτο με τους καρπούς της γης.