ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Προφίλ

Η Ιστορία μας

Αμάλθεια

Λίγα Λόγια

Για Την Εταιρεία Amaltheia

Η εταιρεία Amaltheia Catering, με εικοσαετή πορεία στο χώρο της εστίασης και του catering, με εξειδίκευση στις δεξιώσεις γάμου και βάπτισης αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, από το 2009 και μετά, έχει και τον δικό της πολυχώρο δεξιώσεων (φθινοπωρινό – καλοκαιρινό), για δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, πάρτυ γενεθλίων, εταιρική εκδήλωση ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, στο Koρωπί, το Amaltheia The Place.

Ένας χώρος χτισμένος με μοναδική αρχιτεκτονική. Με τις προσωπικές μας αισθητικές παρεμβάσεις και φροντίδα για το χώρο δημιουργείται το ιδανικό σκηνικό, έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να κάνετε πραγματικότητα την ημέρα των ονείρων σας.

Φιλοσοφία

Η Φιλοσοφία Και Οι Αρχές Μας

Πιστεύουμε στη δύναμη των εξαιρετικών στιγμών!

Με μια ομάδα που καθοδηγείται από μια ξεχωριστή φιλοσοφία και βασικές αξίες, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για κάθε καλεσμένο, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η πεποίθηση ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μεγάλων και μικρών δεξιώσεων. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίσταση με το ίδιο επίπεδο φροντίδας, αφοσίωσης και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε ορόσημο στη ζωή αξίζει να γιορτάζεται με ουσιαστικό τρόπο και δεσμευόμαστε να το κάνουμε να συμβεί για εσάς.

Μία από τις βασικές μας αξίες είναι να είμαστε κοντά σας. Δίνουμε προτεραιότητα στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, στην κατανόηση της ιδέας σας και στην επιτυχημένη υλοποίηση της.

Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες, τις προτιμήσεις και τις ανησυχίες σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή της εκδήλωσής θα αντικατοπτρίζει το μοναδικό στυλ και την προσωπικότητά σας.

Αυτό όμως που μας ξεχωρίζει πιο πολύ είναι το μεράκι και η συνέπεια που έχει χτιστεί εδώ και 20 χρόνια μέσα από τα ζευγάρια που εμπιστευτήκαν το έμπειρο και ομαδικό προσωπικό μας.

Κατανοούμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να διαχειριστεί και να οργανώσει οποιαδήποτε εκδήλωση, διασφαλίζοντας ότι διατηρείται το ίδιο επίπεδο αριστείας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Πιστεύουμε ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη μεγάλη διαφορά και η αφοσίωσή μας στο άριστο αποτέλεσμα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Ελληνική Μυθολογία

Η Ελληνική Μυθολογία Σχετικά Με Την Αμάλθεια

Η Αμάλθεια είναι η τροφός του θεού Δία, μια σημαντική παρουσία μέσα στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Η λέξη Αμάλθεια σημαίνει τη μη στέρηση [<α(στερητικό)+ μάλθος (στέρηση)] δηλαδή γενναιοδωρία.

Το κέρας της Αμάλθειας είναι το δοχείο που προσφέρει την αφθονία των αγαθών και της ευημερίας.

Ο μικρός Δίας κινδύνευε από την μανία του πατέρα του Κρόνο, ο οποίος έτρωγε τα παιδιά του. Με στόχο να γλιτώσει ο γιός της, η μητέρα του Ρέα τον διέσωσε φυγαδεύοντάς τον στο Ιδαίο Άντρο, σε μια σπηλιά στο βουνό του Ψηλορείτη, στην Κρήτη.

Εκεί τον εμπιστεύτηκε στην Αμάλθεια, η οποία τον φρόντιζε με αγάπη, και τον έθρεφε με γάλα και μέλι, ώστε αυτός μεγαλώνοντας να διεκδικήσει και να αποκτήσει την εξουσία του από τον πατέρα του ως κυρίαρχος του κόσμου.