ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Για το amaltheiatheplace

Ο χώρος μας

Kτήμα Amaltheia The Place

Με τις αρχιτεκτονικά αισθητικές παρεμβάσεις και φροντίδα για τον χώρο δημιουργήσαμε ένα ιδανικό σκηνικό, έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να κάνετε πραγματικότητα την ημέρα των ονείρων σας.

Το κτήμα μας διαθέτει και υπηρεσία valet parking, για να είναι ακόμα πιο όμορφη και εύκολη η προσέλευση των καλεσμένων σας με το όχημά τους.
Κατόπιν αιτήματος, ο χώρος δίνεται επιλεκτικά για φωτογραφίσεις, παραγωγές και τηλεοπτικά γυρίσματα.

Με τις αρχιτεκτονικά αισθητικές παρεμβάσεις και φροντίδα για τον χώρο δημιουργήσαμε ένα ιδανικό σκηνικό, έτοιμο να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να κάνετε πραγματικότητα την ημέρα των ονείρων σας. Το κτήμα μας διαθέτει και υπηρεσία valet parking, για να είναι ακόμα πιο όμορφη και εύκολη η προσέλευση των καλεσμένων σας με το όχημά τους.

Κατόπιν αιτήματος, ο χώρος δίνεται επιλεκτικά για φωτογραφίσεις, παραγωγές και τηλεοπτικά γυρίσματα.

Παντός καιρού!

Η ομάδα του Amaltheia the Place γνωρίζει πόσο απρόβλεπτος μπορεί να γίνει ο καιρός, οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό όχι μόνο διαθέτει ανοιγόμενη οροφή που εγγυάται την καταλληλότητα του χώρου ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία ή την ώρα, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο πάτωμα αντί για γκαζόν ώστε να μην επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα.

Χωρητικότητα

Η συνολική χωρητικότητα του χώρου ανέρχεται στους 450 καθήμενους.

Catering

Ο χώρος καλύπτεται κυρίως από το Amaltheia Catering, μια από τις πλέον οργανωμένες εταιρείες Catering, με πολυετή παρουσία στο χώρο της εστίασης, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις σας. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι πλούσιες γευστικές επιλογές τοποθετούν την ποιότητα του φαγητού σε υψηλό επίπεδο και εγγυώνται να καταστήσουν το event σας γευστικά αξεπέραστο!